0318635278 info@squashede.nl

Een nieuw jaar, een nieuw en fris jasje voor Squashbond Nederland! Donderdag 8 februari presenteerden wij ons nieuwe logo dat, tegelijkertijd met het NK 2018, doorgevoerd zal gaan worden.

Vijf jaar geleden, in 2013, heeft de SBN voor het laatst haar logo gewijzigd. Dit was ter ere van het 75-jarig bestaan, maar inmiddels hebben we de mooie leeftijd van 80 bereikt. Hoog tijd voor een nieuwe dus! In de ontwerpfase hebben we een aantal stakeholders gevraagd om mee te denken. In de eerste ontwerpen werd de kenmerkende leeuw weggelaten, iets wat alleen de KNVB nog actief voert. De leeuwloze logo’s vielen toch snel af: al sinds het ontstaan van de SBN is hij onderdeel geweest van het logo en we zijn er erg gehecht aan geraakt.

NK 2018

De eerste versie van het nieuwe logo heeft een feestelijk ‘NK-tintje’. Ook is er een standaardlogo dat met alle grote evenementen in een toepasselijk jasje gestoken wordt. Komende dagen zal het nieuwe logo in alle communicatie uitingen doorgevoerd worden. Wij zijn trots op het nieuwe logo, wat vind jij ervan?

Bron: www.squash.nl