0318635278 info@squashede.nl

Zet je goede voornemens voor het nieuwe jaar kracht bij door je nu in te schrijven voor een sportief en gezellig Squashtoernooi bij Squash Ede op zaterdag 19 januari 2019. En over goede voornemens gesproken: door mee te doen steun je de sportieve ambities van het Squash Ede D1 Eredivisieteam!

Sportief & gezellig teamtoernooi
Je schrijft je individueel in voor het toernooi en geeft daarbij je speelsterkte door. Op basis van ieders niveau worden vervolgens teams samengesteld. Een team bestaat uit 4 spelers van verschillende speelsterktes. Van elk team speelt iedere speler tegen spelers van zijn/haar niveau uit de andere teams. Dus je speelt wedstrijden op je eigen niveau en levert tegelijkertijd een teamprestatie. Sportiviteit en gezelligheid gegarandeerd!

Afsluitend buffet van King’s Garden
Na afloop van het toernooi is er de mogelijkheid om te blijven eten. We zijn heel blij dat Chinees specialiteitenrestaurant King’s Garden uit Wageningen een heerlijk buffet zal verzorgen. www.kingsgardenwageningen.nl

Over Squash Ede D1
Squash Ede D1 is het enige Gelderse team dat speelt op het allerhoogste niveau: de Nederlandse Eredivisie. Voor de ontwikkeling van het team, trainingen, teamoutfits e.d. zijn we volledig afhankelijk van sponsoren. Ben jij of ken jij een bedrijf dat geïnteresseerd is om te sponsoren in het nieuwe seizoen? Op de toernooidag geven we meer informatie over de sponsormogelijkheden.

Schrijf je nu in!
Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 20 euro. Dit is inclusief een welkomstdrankje en deelname aan het buffet. Mocht je Squash Ede D1 een extra steuntje in de rug willen geven, is een extra donatie natuurlijk mogelijk en zeer welkom. 😉

Via deze link kun je je inschrijven voor het toernooi: https://goo.gl/forms/ndTIVNW29FSRa0t23

Meer informatie & contact
Mocht je meer informatie willen of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met:

Squash Ede: info@squashede.nl, tel. 0318-635278

Squash Ede D1: squashededames1@gmail.nl, tel. 06-53419043Squashtoernooi 19 jan